LøjesøLørdag d. 1. september havde vi tur til Løjesø i FOF-regi. Traditionen tro startede vi med en lille gåtur i skoven, hvor vi fortalte lidt om de ting vi så. Der var historier om grankogler, dunhammere, balsaminer og meget mere. Selvom vi ikke helt kunne blive enige om indbyggertallet i en myretue, fik vi da også fortalt nogle gode historier om dem.

Ved Løjesø fik vi tændt bålet og alle kom i gang med at lave fiskestænger. Der gik ikke mange sekunder fra de første kroge var i vandet, til den første aborre bed på krogen. Der blev fanget mange aborrer og en enkelt skalle. Nogle af dem blev ristet over bålet, mens resten blev sat ud igen.

Efter fiskene var der snobrød, der jo altid er et stensikkert hit.

Ved femtiden sagde vi tak for i dag, men de mest standhaftige blev dog hængende og fiskede lidt mere.

Tak til alle deltagerne, der var med til at gøre det til en rigtig god og oplevelsesrig dag.
Henrik og Thomas

Vil du se alle billederne fra turen, så klik her: 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.