Fisketur ved Løjesø


Henrik fortæller røverhistorier.

Lørdag den 12. maj havde vi fornøjelsen af at stå for en familiefisketur til Løjesø i FOF-regi. Selvom turen startede i silende regn var humøret hos de godt 30 deltagere højt og de lyttede interesseret til vores historier om stort og småt i naturen.

I skovens dybe stille ro…

Ved Løjesø fik vi tændt bål, så de mest forkomne kunne varme sig og vi kunne få sat gryden i kog til en gang brændenældesuppe. Imens instruerede Henrik i kunsten at fremstille sin egen fiskestang. De fleste brugte de bambuspinde vi havde medbragt, mens enkelte kastede sig over kreative konstruktioner af pinde fundet i skoven.

Så er der serveret…

I alt fik vi fanget 5 aborrer. De fleste blev sluppet fri igen men en enkelt måtte lade livet og blev ristet over bålet.

Henrik havde traditionen tro også snobrødsdej med, så efter en lille times fiskeri kastede de fleste af ungerne alt energien over snobrødsbagning. Og alt imens regnen langsomt stilnede af sad vi ved breden af den skønne sø og nød en menu bestående af snobrød, brændenældesuppe, kaffe og en enkelt aborre ristet over bål.

Ved 17-tiden takkede vi af efter en herlig eftermiddag.

Herfra skal lyde en stor tak til alle deltagerne, der i høj grad var med til bidrage til den gode stemning.

Thomas

Hvis du vil se alle billederne fra turen i stort format kan du klikke her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.